Referenties

Krulmate 20 Zwolle
“Een bevriende makelaar adviseerde ons Huis van Verhuur. Het eerste contact was meteen goed.
Het Huis van Verhuur staat voor duidelijkheid, snelheid en professionaliteit. Waarbij zowel de verhuurder als huurder centraal staan. Daarom kan ik iedereen Huis van Verhuur adviseren.”
Aldus de eigenaar de heer R. Dalemam. Zwolle, 11 januari 2013

Van der Laenstraat 46 Zwolle
“Een top prestatie van John Nadema van Huis van Verhuur.
Via via kende iemand John en kon hem aanbevelen. Naast de professionele uitstraling van het bedrijf en goed uitziende website was dat voor mij doorslag om met Huis van Verhuur zaken te doen.
Daarna ging het heel snel, binnen een week vond de eerste bezichtiging van mijn woning plaats en binnen twee weken was de woning verhuurd, terwijl de woning pas over drie maanden beschikbaar komt. Echt top.
Wat mij opviel is dat John gedreven is en gaat voor kwaliteit en transparantie in de service.
Zaken betreffende de huurcontracten, wensen van mij als verhuurder en de verdere afhandeling zijn soepel en snel verlopen. Zeker een aanbeveling”
Aldus de eigenaar W. Vos. 28 november 2012

Lovinkbeek 8 Zwolle
"Wij hebben onze woning aan de Lovinkbeek aangeboden bij Huis van Verhuur Zwolle. Binnen een dag had ik al bericht dat er iemand belangstelling had voor onze woning. Het bleek ook nog om een gezin te gaan. Dit was helemaal goed, met twee dagen was er al een aanspraak om de woning te bekijken. Binnen een kwartier was het rond, de makelaar heeft het huurcontract gemaakt en in concept aan ons gemaild vervolgens konden beide partijen tekenen en de sleutel kon worden overgedragen.
Het huurcontract dat wij kregen was helder en overzichtelijk.
Er werd echt tijd voor je vrij gemaakt om alles nog eens goed na te lezen. Wij werden goed en vakkunig geholpen".
Aldus de eigenaar Familie Dokter. Zwolle, 6 november 2012

Diezerenk 34 Zwolle
"Koophuizentehuur.nl hanteert een vriendelijke en persoonlijke werkwijze. De afspraken zijn helder en er wordt rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. Wij zijn binnen een paar weken geholpen aan geschikte huurders voor ons huis".
Aldus de eigenaar mevrouw A. de vries. Zwolle, 4 november 2012